ANTI DOPING DANMARK

Anti Doping Danmark gennemfører dopingkontrol i landets fitnesscentre. De foreninger der er oprettet under Foreningsfitness (DIF/DGI) er automatisk omfattet af dopingkontrollen fra Anti Doping Danmark.

På Anti Doping Danmarks hjemmeside kan du finde oplysninger om forbudte dopingmidler. Du kan finde definitionen på doping og der er oplysninger om, hvordan dopingkontrollen praktiseres i Danmark.

Henvendelse om foldere/materiale kan ske til:

Anti Doping Danmarks sekretariat
Idrættens Hus