FITNESSMASTER UDDANNELSE

Foreningsfitness tilbyder en 40 timers FitnessMaster uddannelse.

FitnessMaster uddannelsen er for alle fitnessinstruktører, som:
  • har gennemgået fitnessuddannelsen hos Foreningsfitness
  • har været aktiv instruktør i mindst 1 år
  • er tilknyttet et fitnesscenter under DGI/DIF

Uddannelsen henvender sig til fitnessinstruktøren, som ønsker at udvide sit kenskab til styrke-, konditions- og smidighedstræning, for at kunne give målrettet, individuel rådgivning og vejledning indenfor træning og sundhed. Der gives redskaber til udarbejdelse af individuelle træningsprogrammer og individuel målsætning, og du får endvidere dybdegående kendskab til fitnesstræningens facetter og stof til umiddelbart brug og eftertanke. Desuden inspirerer uddannelsen til, hvordan du kan bidrage til et levende og dynamisk træningsmiljø i din forening.

Fitnessmaster uddannelse (40 timer)
(Forudsætninger: krav om 40 timers fitness uddannelse)

Fitness Master (Højbjerg Lyseng)

Kontaktperson: Lise.Buttle@dgi.dk