Foreninger, som ønsker at afholde en 40 timers fitnessuddannelse i eget fitnesscenter, kan kontakte Foreningsfitness for nærmere aftale.

FITNESSUDDANNELSE

Ønsker du en solid grunduddannelse, der ruster dig til at lave de bedste programmer for dem du underviser? Så bliv fitnessinstruktør med vores uddannelse i individuel træning.

Den 40-timers grunduddannelse giver dig redskaberne til at lave individuelle træningsprogrammer til motionister og du afslutter uddannelsen som certificeret fitnessinstruktør.

Alle vores uddannelser som fitnessinstruktør udbydes af Foreningsfitness (DGI/DIF).

På uddannelsen er der fokus på:

• Screening & Test
  • Konditions-, Muskel- og Bevægelighedstræning – i teori og praktik
  • Programdesign & Træningsplanlægning – i teori og praktik
  • Øvelsesgennemgang — praktisk
  • Case arbejde — gruppearbejde
  • Teoretisk og praktisk eksamen
  • Fitness inspiration i foreningen

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til kommende eller nuværende instruktører som ønsker en grunduddannelse i Fitness.

Prøve
Denne uddannelse afsluttes med en teoretisk og praktisk prøve, for at sikre, at du som deltager, har tilegnet dig den nødvendige viden, til at kunne varetage en god og sikker træning for medlemmerne i fitness foreningen.

Kursusbevis/certifikat
Alle deltagere som har gennemført uddannelsen (100% deltagelse) får udleveret foreningsfitness kursusbevis for 40 timers fitnessuddannelse. Alle deltagere der består den afsluttende test modtager certifikat.

Det understreges at modul 1 og 2 skal tages et og samme sted for at få kursusbevis/certifikat. Der kan på ingen måde dispenseres herfra.

Aktuelle uddannelser
Kontakt din landsdel eller se aktuelle uddannelser på www.dgi.dk

HENT PROGRAM FOR FITNESSUDDANNELSEN (0.1 Mb)