HVEM ER VI

Bevæg dig for livet - Fitness tilbyder rådgivning og lån til idrætsforeninger, der har oprettet eller ønsker at oprette et foreningsbaseret fitnesscenter.

Desuden tilbyder vi:
  • uddannelse af instruktører
  • Vejledning og inspiration til centre om drift og udvikling
  • netværksmøder og arrangementer
  • kvalitetssikring af fitnesscentre
  • udvikling af nye områder

Vi har følgende vision for foreningsfitness:

• at være en aktiv medspiller i forhold til den generelle sundhedsfremmende og forebyggende indsats overfor den samlede befolkning
  • at medvirke til at bevare foreningsidrætten stærk og attraktiv
  • at tilbyde de enkelte medlemmer i foreningerne et fleksibelt træningstilbud, der imødekommer individuelle behov for træning i en foreningsbaseret ramme

VIDEO: KOM I GANG

Se video der viser hvor nemt du kommer i gang med dit nye fitnesscenter