HVEM ER VI

DGI og DIF har i samarbejde udviklet konceptet Foreningsfitness, som bl.a. tilbyder rådgivning og lån til idrætsforeninger, der har oprettet eller ønsker at oprette et foreningsbaseret fitnesscenter.
Målet er, at cirka 15 idrætsforeninger om året kan få tilbud om lån og rådgivning, mens cirka 40 foreninger om året kan få tilbud om afklarende rådgivningsforløb.

Desuden tilbyder Foreningsfitness:
  • uddannelse af instruktører
  • Vejledning og inspiration til centre om drift og udvikling
  • netværksmøder og arrangementer
  • kvalitetssikring af fitnesscentre
  • udvikling af nye områder

DIF og DGI har følgende vision for foreningsfitness:

• at være en aktiv medspiller i forhold til den generelle sundhedsfremmende og forebyggende indsats overfor den samlede befolkning
  • at medvirke til at bevare foreningsidrætten stærk og attraktiv
  • at tilbyde de enkelte medlemmer i foreningerne et fleksibelt træningstilbud, der imødekommer individuelle behov for træning i en foreningsbaseret ramme

VIDEO: KOM I GANG

Se video der viser hvor nemt du kommer i gang med dit nye fitnesscenter