KVALITETSRAMMER

Bevæg dig for livet - Fitness har igennem årene opnået erfaringer med hvilke kvalitetsrammer der skaber de bedste foreningsbaserede fitness centre.
På basis heraf har vi fastlagt nogle rammer, som skal sikre kvalitet i foreningen og som skal sikre klare rammer for foreningsdannelse, medlemskab og medlemstilbud.

Foreningsfitness kvalitetsrammer:
  • Foreningen er selvstændig og bygger på direkte medlemsindflydelse.
  • Overskud kan alene gå til fitnessforeningen – altså non-profit-princippet
  • Alle har medlemskab af foreningen (minimum 3 måneders medlemskab)
  • ‘Foreningen er åbent for alle’ - bredde i målgruppe
  • Grundpakke af kvalitetsudstyr til funktionel træning LINK
  • Instruktører er ulønnede
  • Instruktører er uddannede idenfor det område de instruerer i
  • Alle medlemmer får individuel instruktion og træningsprogram ved start i foreningen
  • Opfølgning tilbydes senest 3 måneder efter første instruktion og der fastlægges rammer for opfølgning
  • Dopingpolitik – forebyggelse og håndtering ved mistanke, doping ansvarlig
  • Børn under 15 år kun på hold med uddannet instruktør
  • Klare rammer for etik/regler
  • Klare rammer for sikkerhed og vedligeholdelse
Foreningsfitness rådgivere hjælper til med at konkretisere rammerne og sikrer at principperne bliver implementeret.