INSPIRATIONSTUR TIL

LA SANTA D. 22 - 29 SEPTEMBER 2017

Inspirationsturen til La Santa 2017 afholdes d. 22 - 29. september 2017.

I vil I få muligheden for at få inspiration på de mange forskellige workshops, som alle er relevante for dit virke som instruktør i et foreningsbaseret fitnesscenter.
Bemærk, at det forudsættes, at deltagerne har den 40 timers fitness uddannelse fra Foreningsfitness og fungerer som instruktør i et foreningsbaseret fitnesscenter.

Der er afgang/ankomst fra Kastrup Lufthavn og Billund lufthavn.
Program for turen, herunder pris og forskellige overnatningsmuligheder se indbydelsen nedenfor.