SENIORFITNESS UDDANNELSE

Foreningsbaserede fitnessinstruktører kan nu få en seniorfitnessuddannelse, som hele fitnesscenteret og især de ældre kan få glæde af. Uddannelsen gennemføres på 10 timer, og du skal have gennemført den 40 timers fitnessuddannelse for at kunne deltage på uddannelsen.

Uddannelsen har følgende indhold:
• Styrke- og konditionstræning
• Balancetræning
• Hukommelsestræning (kognitiv)
• Exertainment til seniorer (virtuelle fysiske ”lege”)
• Socialt fællesskab for seniorer

Uddannelsen har ligeledes til hensigt at implementere et målrettet og evidensbaseret seniorfitnesskoncept i foreningerne.

Kompetencer efter kursus:
Du vil efter kurset kunne vejlede og instruere seniorer i fitnesscenteret med udgangspunkt i en opdateret viden om målgruppens muligheder og begrænsninger. Du vil have redskaber til at planlægge et længerevarende fitnessforløb for seniorer og inddrage træning tilpasset målgruppen. Du vil efter kurset besidde en viden om aldersrelaterede forandringer, mentale barrierer og nye muligheder for at træne seniorer, så de får fornuftige og varige resultater med deres træning.

Seniorfitness uddannelse (10 timer)

Seniorfitness uddannelse i Brande hallerne
Kontakt Mette Skærbæk for yderlgiere oplysning om tilmelding.

Mette.Skaerbaek@dgi.dk eller på tlf. 7940-4364.

Medlem DGI/DIF:  1.755,-
ikke medlem:        2.632,-

31.3.2017-
01.04.2017