SAMARBEJDSPARTNERE

HENT VORES NYE FOLDER

Få inspiration til at starte eget fitnesscenter...
Foreningsfitness folder (0.5 Mb)

SPOTKURSER

Foreningsfitness tilbyder en række spotkurser på 3 timers varighed, som er målrettet fitness instruktører med den 40 timers fitness uddannelse.

I kan afholde et kursus i jeres forening, eventuelt i samarbejde med andre foreninger i lokalområdet.

Kontakt din lokale landsdelsforening eller GymDanmark for at høre mere om muligheden for at afholde et kursus i jeres forening eller kontakt Foreningsfitness for at høre mere om kurserne.

3 timers spotkurser til jeres forening:

På dette kursus vil du få redskaber, som du kan bruge til at variere dine medlemmers overkropstræning og øge deres styrke. Før øvelserne introduceres, gennemgås overkroppens muskler. Du vil blive præsenteret for en kombination af flerleds øvelser og isolationsøvelser for specifikke muskler.
Derudover vil du også få repeteret begreberne ’koncentrisk’ samt ’excentrisk’ for derefter at kunne prøve kræfter med tung excentrisk styrketræning.

Varighed: 3 timer
På dette kursus vil du få redskaber, som du kan bruge til at opnå eller forbedre mobilitet og styrke i underkroppen hos dine medlemmer. Underkroppens muskler gennemgås kort og konkrete mobilitetsøvelser for hver muskel vises.

Varighed: 3 timer
På dette kursus vil du få kendskab til mobilitetstræning og redskaber til hvordan medlemmerne kan opnå eller forbedre mobiliteten og styrken i hele kroppen.
På kurset får du en gennemgang af vigtigheden af anvendelsen af mobilitetstræning og du får prøvet udvalgte nye mobilitetsøvelser, som kan anvendes til at træne mobiliteten og styrken hos medlemmerne i fitnesscenteret.

Varighed: 3 timer
På kurset opnår du en basisviden omkring bl.a. de fysiske principper, som er afgørende for øvelsesteknik, og en række regler og eksempler på god øvelsesteknik gennemgås. Kurset lærer dig at rette teknik, så medlemmerne får en sikker og effektiv behandling.
Dette kursus kan bruges til genopfriskning af den 40 timers grunduddannelse i Foreningsfitness.

VIDEO: KOM I GANG

Se video der viser hvor nemt du kommer i gang med dit nye fitnesscenter
KOM GODT I GANG »